Carbon Laser Peeling

Carbon laser peeling

De Carbon Laser Peeling is een van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid.

Carbon laser peeling: Met de Carbon laser Peeling laat u uw huid weer stralen. De Carbon Laser Peeling is een van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. De behandeling wordt uitgevoerd met de ND yag q switch laser. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een dieptereiniging ingezet.

Hoe Werkt De Carbon Laser Peel Behandeling?

De huidtherapeut begint met het reinigen van uw gezicht. Wanneer de huid gereinigd is en de meeste onzuiverheden zijn verwijderd, brengen we de medische koolstof aan. De medische koolstof wrijven we in de huid, zodat het in de poriën trekt.

Vervolgens behandelen we de huid met de laser. De laser gaat een reactie aan met de koolstof. Hij ‘schiet’ de koolstof van de huid af en neemt tegelijkertijd talg mee van de huid, waardoor uw huid een diepe reiniging ondergaat. Door de warmte in de huid ontstaat er ook een reactie in de fibroblasten die meer collageen en elastine stimuleren. Dit zorgt uiteindelijk ook voor het verzachten van fijne lijnen en het verstevigen van de huid.

Voor Wie Is De Carbon Laser Peel
Behandeling Bedoeld?

De behandeling is geschikt voor het corrigeren van de volgende onzuiverheden:

Voor Wie Is De Behandeling Niet Geschikt?

De behandeling is niet geschikt voor iedereen. U mag de Carbon Laser Peeling niet ondergaan als u:

Hoe Vaak Moet De Behandeling
Uitgevoerd Worden?

We raden aan om deze behandeling 5 keer te herhalen met ongeveer 3 weken ertussen. De Carbon Laser Peel is een behandeling die goed gecombineerd kan worden met andere behandelingen om de acne en/of vette huid te behandelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Carbon laser peeling

Galerij

Chat openen
Hallo 👋
Esra Sezer Beauty
Hallo, 👋 hoe kan ik u helpen?