Gelaat Verzorging

Gelaatverzorging

Gelaatverzorging: Gelaatverzorging is het proces van reinigen, hydrateren en beschermen van de huid van het gezicht om een gezonde en stralende teint te bevorderen.

Producten

In de salon worden de gezichtsbehandelingen uitgevoerd door middel van Esse Organic Skincare. Esse Organic Skincare is een biologisch, ecologisch en fair trade huidverbeterings merk, die voornamelijk bezig is met het herstellen van uw eigen huidconditie.

Esse Organic Skincare steunt eerlijke handel en lokale bronnen waar mogelijk en is geaccrediteerd partner van Phyto trade Afrika. Deze organisatie maakt zicht sterk voor een betere levensstandaard en economische groei voor de bevolking in Afrika.

Alle producten van Esse Organic Skincare zijn biologische afbreekbaar, vrij van parabenen, alcohol en synthetische geur en kleur stoffen.

Minerlissima gelooft in het verbeteren van natuurlijke schoonheid van de mens door make-up aan te bieden die gemaakt is van de meest natuurlijke ingrediënten die we van onze aarde kunnen verkrijgen. En hoe fijn is het dat de grondstoffen in hun producten veganistisch en dierproefvrij zijn.

Steeds meer mensen stappen over op minerale make-up. Omdat veel traditionele producten conserveermiddelen en andere chemicaliën bevatten, kunnen huidirritaties optreden en poriën verstoppen met roodheid en puistjes al gevolg. Vooral mensen met een gevoelige huid kunnen vaker problemen ervaren met tradionele make-up. in veel gevallen bied Mineralissima een uitkomst!

 

Als u Es beauty Beautysalon voor de eerste keer bezoekt! U kunt gebruik maken van de initiële behandeling.

Populaire Behandelingen

Gelaatverzorging

Galerij

Chat openen
Hallo 👋
Esra Sezer Beauty
Hallo, 👋 hoe kan ik u helpen?