Lash Lift

Lashlift

Lash Lift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven.

Beschrijving

Lash Lift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden uw eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Tevens wordt gebruik gemaakt van verzorgende producten voor de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Het verven van de wimpers is bij deze behandeling inbegrepen. Uw wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kunt u de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

VOORZORG

Kom zonder oog make-up naar uw afspraak. Gebruik geen oog make-up op de dag van de afspraak (zowel niet voor als na uw behandeling).
Kom zonder lenzen/neem uw lenzen doosje mee.

NAZORG

24 uur na de behandeling:

Verder is het belangrijk dat u geen olie achtige cleanser gebruikt, dit kan het resultaat beïnvloeden. Net als het gebruik van waterproof mascara. Probeer niet op uw ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren. Reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan

Veelgestelde Vragen

De Lash Lift behandelingen duurt ongeveer 60 minuten. De behandeling bestaat o.a. uit het plaatsen van de siliconen shields, het aanbrengen van de crèmes en verf en het laten intrekken hiervan.

De Lash Lift blijft gemiddeld zo’n 6 weken zichtbaar. De krul zal gelijkelijk uit je wimpers zakken. Na 6 weken kun je de behandeling opnieuw laten uitvoeren.

24 uur na de Lash Lift behandeling kun je alle soorten make-up gewoon weer dragen. De make-up zal het resultaat en effect van de Lash Lift niet aantasten.

In tegenstelling tot Wimperpermanent is Lash Lifting absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. Bij Wimperpermanent worden de wimpers gekruld middels (verwarmde) krullen, tangen of klemmen. Deze zorgen ervoor dat je eigen wimpers broos worden en kunnen afbreken.

Bij Lash Lifting maken we gebruik van zachte, siliconen shields die zich naar de vorm van je eigen oog vormen. De perming- en volumizing crèmes die we gebruiken bevatten geen agressieve chemicaliën, maar verzorgende stoffen die je wimpers juist een “boost” geven.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Uw wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof.
Er worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift en de lengte van uw wimpers: S, M of L. De wimpers worden aan de siliconen pad bevestigd.
Het permanent vloeistof kan nu aangebracht worden, dit blijft een aantal minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de wimper haren.
Vervolgens brengen wij het wimper fixeergel aan op de wimpers. Dit blijft ook een aantal minuten zitten.
De wimpers worden geverfd. Bij ons zit dit standaard bij de behandeling inbegrepen.
Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 6 weken!

Wanneer wordt Lash Lifting afgeraden?

Wij raden Lash Lifting af bij:

Lashlift

Galerij

Chat openen
Hallo 👋
Esra Sezer Beauty
Hallo, 👋 hoe kan ik u helpen?