Make-Uptips Voor De Winter

De winter is aangebroken, de zonnekus die de zomer op ons gezicht achterliet, is vervangen door de assertieve tonen van de winter. Hoe lichtere make-up we dragen in de zomerhitte, hoe meer permanente en donkerdere tinten we kiezen in de kou van de winter.


Vochtinbrengende crème: Gezien het koude weer in de winter is het erg belangrijk om vóór de make-up een goede vochtinbrengende crème te gebruiken. Om te voorkomen dat uw gezicht er schilferig en droog uitziet, moet u vooral ‘s ochtends en ‘s avonds een vochtinbrengende crème gebruiken die geschikt is voor uw huidtype. We mogen de onderogen echter niet verwaarlozen. U kunt een fitter uiterlijk bereiken door intensief vochtinbrengende antiverouderingsproducten voor het gebied onder de ogen te gebruiken en af ​​en toe vochtinbrengende pakkingen onder de ogen.


Zonnebrandcrème: Je moet zonnebrandcrème niet verwaarlozen alleen omdat het winter is. Zonreflectie, vooral op sneeuw, kan zonnevlekken veroorzaken. Daarom moet zonnebrandcrème worden gebruikt, ongeacht zomer of winter.
Lichte foundations: Als je foundation gebruikt, kies dan voor lichtere foundations. Lichtgewicht producten of BB-crèmes kunnen de voorkeur hebben om te voorkomen dat de poriën verstopt raken.


Concealer: Het kiezen van concealer is erg belangrijk voor de huid. Concealers die niet geschikt zijn voor uw huid kunnen een vermoeidere uitdrukking veroorzaken of ervoor zorgen dat de onderogen er metaalachtiger uitzien. Zorg ervoor dat de concealer voor onder de ogen compatibel is met uw huidskleur.


Oogmake-up: Laten we het over de ogen hebben, aangezien de ogen de spiegel van het hart zijn, heeft het onze voorkeur om er energiek en levendig uit te zien. Als je veel donkere kringen onder je ogen hebt, kun je een energiekere look creëren door na een goede concealer wat meer sprankelende oogmake-up aan te brengen. Zeer donkere en zware oogmake-up moet u vermijden.
Een ander onmisbaar onderdeel van de ogen is natuurlijk eyeliner. Met lange staart, kleurrijk en gevormd, je kunt de mode volgen door erop te rijden zoals je wilt. Als u crèmekleurige oogschaduw als basis gebruikt vóór oogschaduw en eyeliner, kunt u er natuurlijk voor zorgen dat uw oogmake-up langer blijft zitten zonder uit te lopen.
Omdat uw ogen in de winter vaker tranen, kan het kiezen van waterproof mascara ervoor zorgen dat uw ogen stoppen met tranen, zelfs als dat wel het geval is.


Blozen Selectie: Laten we het over de wangen hebben.Als u donkere oogmake-up en donkere lippenstift gaat kiezen, moet u een natuurlijker uiterlijk op uw wangen kiezen en blozen gebruiken die een lichte kleur geven. Maar als je een lichtgekleurde lippenstift gaat kiezen, kun je een blush kiezen die bij je huidskleur past en een beetje highlighter om je jukbeenderen wat prominenter te maken.


Lippen: Lippen zijn voor de meeste vrouwen erg belangrijk. Om barsten in de winter te voorkomen, moet u ‘s avonds voordat u naar bed gaat een vochtinbrengende crème aanbrengen en gedurende de dag hetzelfde proces regelmatig herhalen. Natuurlijk zullen lippenstiften er beter uitzien op gezonde lippen. Je kunt je make-up compleet maken met lippenstift naar keuze in paarse, bordeauxrode, rode en bruine tinten die geschikt zijn voor de winter.


Parfumselectie: Nadat de make-up is voltooid, hoeft u alleen nog maar een stempel achter te laten in de gangen. Je kunt laten zien waar je heen gaat door parfums te kiezen met meer permanente ondertonen zoals kruidig, amber en muskus, geschikt voor de winter.