Microblendig-applicatie geschikt voor uw

geweldige look


Microblading is een methode die wenkbrauwen er natuurlijk en vol uit laat zien. Deze techniek is geïnspireerd op “Tezomeya”, een traditionele kunst uit Japan. Tegenwoordig is het een onmisbare dienst van schoonheidscentra geworden door de populariteit onder vrouwen te vergroten.


Voordelen en voordelen van microblading
Microblading, dat de aandacht trekt met zijn natuurlijke uitstraling, verkort uw make-uptijd dankzij zijn duurzaamheid. Wanneer het met de juiste kleur en techniek wordt gedaan, geeft het je wenkbrauwen een voller en esthetischer uiterlijk. Tegelijkertijd elimineert het de tijdverspilling veroorzaakt door dagelijkse make-up.


Voorbereidingsfasen voor microblading
Voordat u met microblading begint, is een consultatie met een specialist essentieel. Afhankelijk van jouw wenkbrauwstructuur, huidtype en wensen wordt de meest geschikte kleur en vorm bepaald. Hoewel er voor de aanvraagdag geen speciale voorbereiding nodig is, wordt er wel informatie gegeven over waar u na de aanvraag rekening mee moet houden.


Aanvraagproces voor microblading
Vóór het aanbrengen worden de vorm en kleurtoon van uw wenkbrauwen bepaald. Vervolgens wordt plaatselijke verdovingscrème aangebracht om de pijn te minimaliseren. De specialist creëert de wenkbrauwvorm door met een speciale microblading-pen haarachtige dunne lijntjes te tekenen. Dit proces duurt ongeveer een uur en vindt plaats met minimale pijn.


Verzorgingsaanbevelingen na microblading
Om te voorkomen dat de wenkbrauwen de eerste dagen na het aanbrengen uitdrogen, moet een speciale crème worden gebruikt. Het is belangrijk dat de wenkbrauwen vochtig blijven en beschermd worden tegen zonlicht. Het is ook noodzakelijk om gedurende de eerste week blootstelling aan overmatig water en stoombaden te vermijden. Het eerste vervolgbezoek is belangrijk om de conditie van de wenkbrauwen te beoordelen.


Dingen om te overwegen bij microblading
Het aanbrengen van microblading moet worden gedaan door een professionele expert. Hygiëneregels moeten worden gevolgd om het risico op mogelijke infectie na het aanbrengen te minimaliseren. Bovendien kan het met regelmatige tussenpozen worden vernieuwd voor een lange levensduur.


Conclusie en aanbevelingen
Microblading is een ideale methode voor wie een natuurlijke en permanente wenkbrauwvorm wil. Het is echter belangrijk om gedetailleerd onderzoek te doen en hulp te krijgen bij een professioneel centrum voordat u deze procedure laat uitvoeren. Het samen met experts bepalen van de meest correcte kleur en vorm voor het esthetische uiterlijk van uw wenkbrauwen zal uw tevredenheid vergroten.